Tiia Ojala

Tiia Ojala

 
0.0 (0)
Tiia Ojala

Olen Tiia Ojala, valmentaja, kirjoittaja ja erityisherkkyyden kokemusasiantuntija. Olen toiminut yrittäjänä yli 13 vuotta, kolmella eri toimialalla. Olen myös äiti, ollut 17-vuotiaasta. Tällä hetkellä lapseni ovat 16- ja 2-vuotiaat sekä parikuinen vauva.

 

Olen elänyt kahdenlaista elämää. Kun itsetuntemukseni oli hukassa enkä ymmärtänyt erityisherkkyyttäni, olin uhrautuja, muiden miellyttäjä ja kannoin koko maailman murheita omilla harteillani. Ajoin itseni ongelmiin sekä yritykseni, talouteni että terveyteni kanssa.

Kun tilanteen oli pakko muuttua, minun oli alettava muuttaa itseäni, koska resursseja mihinkään muuhun ei ollut. Tästä alkoi matka itseeni, ja se on parasta mitä minulle on tapahtunut. Kun aloin ymmärtää itseäni ja erityisherkkyyttäni, kykenin murtamaan rajoittavia uskomuksiani ja alkaa elää elämää jota oikeasti halusin, ainaisen uhrautumisen sijaan.

Ja nyt saan olla auttamassa muita tekemään saman: yrityksessäni valmennan erityisherkkiä ja henkisiä ihmisiä murtamaan omat rajoittavat uskomuksensa ja elämään unelmiansa todeksi. Kirjoitan tällä hetkellä kirjaa nimeltä Erityisherkkyys ja henkinen herääminen- kohti omavoimaista elämää. Se ilmestyy Basam Booksin kustantamana keväällä 2022. Pidän koulutuksia ja ryhmävalmennuksia, sekä käyn puhumassa erityisherkkyydestä, itsetuntemuksesta ja itsensä kehittämisestä yrityksissä, yhdistyksissä ja monenlaisissa yleisötilaisuuksissa. Olen HSP Suomi ry:n kokemusasiantuntija. 

Ota yhteyttä, niin kartoitetaan teidän tarpeenne ja räätälöidään teille sopiva koulutus tai luento!

Tiia Ojala, valmentaja, kirjoittaja ja erityisherkkyyden kokemusasiantuntija 

Kouluttaja-arviot

Kouluttajaa ei ole vielä arvioitu. Sinäkin voit arvioida kouluttajia, joiden koulutuksiin olet osallistunut.
Oletko rekisteröitynyt palveluun kouluttajana?
Kouluttaja-arvion osa-alueet
Asiantuntijuus
Perustuiko esitys tutkittuun tietoon vai omiin kokemuksiin.
Esiintyminen
Oliko esitys kiinnostava ja innostava vai puuduttava tai epäselvä.
Vuorovaikutus
Puhuiko esiintyjä itsekseen vai saiko yleisö osallistua esimerkiksi kysymyksillä.
Arvion lisätiedot
Kuvaile kouluttajan esiintymistä, asiantuntemusta ja vuorovaikutusta sanallisesti.