Rami Sihvo

Rami Sihvo

Yhteystiedot

Puhelin
040-7274910
Osoite
Holvastintie 2, 36240 Kangasala

Muualla verkossa

Olen tehnyt pelikasvatusta jo vuosia ennen kuin termi keksittiin ja olen blogannut siitä aktiivisesti vuodesta 2008 lähtien, ensiksi Peliraati.fi palvelussa ja tämän jälkeen omassa Peli-Rami blogissani. Nuorisotyössä pelit ovat olleet aina tärkeässä osassa, ja kiinnostus ikärajoista sai minut hankkimaan kuvaohjelmaluokittelijan sertifikaatin ja rakkaus peleihin opiskelemaan pelinkehitystä Tampereen ammattikorkeakoulussa. Vapaa-ajallani vedän roolipelikerhoa teini-ikäisille ja olen mukana järestämässä Bittileirejä.

Useampi tuttu projekti on esillä Tampereen pelimuseon “Top 100 suomalaista peliä”-näyttelyssä, esimerkiksi olen toiminut kirjoittajana ja yhteisön tukihenkilönä Rajakatse Fantasia ry live-roolipeleissä viimeiset 22 vuotta. Pelipohjaisesta oppimisesta minulla on kokemusta 5 More Minutes Ltd (Teachergaming) startupista, lisäksi olen kiertänyt maata EHYT RY:n pelitaito-kouluttajana, vastaamassa sekä aikuisten ja lasten kysymyksiin.

Käsiteltyjä aiheita mm ovat pelikasvatus, pelit perheen arjessa, pelipohjainen oppiminen, tubettaminen&striimaaminen sekä pelinkehitys- ja Unity-kurssit kouluille.

Kouluttaja-arviot

Kouluttajaa ei ole vielä arvioitu. Sinäkin voit arvioida kouluttajia, joiden koulutuksiin olet osallistunut.
Oletko rekisteröitynyt palveluun kouluttajana?
Kouluttaja-arvion osa-alueet
Asiantuntijuus
Perustuiko esitys tutkittuun tietoon vai omiin kokemuksiin.
Esiintyminen
Oliko esitys kiinnostava ja innostava vai puuduttava tai epäselvä.
Vuorovaikutus
Puhuiko esiintyjä itsekseen vai saiko yleisö osallistua esimerkiksi kysymyksillä.
Arvion lisätiedot
Kuvaile kouluttajan esiintymistä, asiantuntemusta ja vuorovaikutusta sanallisesti.