Rouva Sana

Rouva Sana

 
0.0 (0)
Rouva Sana

Minna Luoma alias Rouva Sana on reilun 25 vuotisen työuran tehnyt kirjallisten sisältöjen ammattilainen. Hän on sisällöntuottaja, toimittaja, bloggaaja, sanataideohjaaja sekä kirjallisen viestinnän kouluttaja. 

Rouva Sana on julkaissut kaksi tavoitteellisen, vaikuttavan bloggaamisen tietokirjaa: Minustako bloggaaja? - BLOGGAAJAN KÄSIKIRJAN (2019) ja Minustako bloggaaja? - BLOGGAAJAN TYÖKIRJAN (2021). Tietokirjasarja on suunnattu yrittäjille ja asiantuntijoille, jotka haluavat markkinoida omaa osaamistaan, palveluitaan ja tuotteitaan blogin avulla.

Rouva Sanan päätyötä on erilaisten kirjallisten sisältöjen tuottaminen eri kanaviin kuten verkkoon ja painettuihin julkaisuihin, mutta oman työnsä ohessa hän myös kouluttaa ja luennoi erilaisille koulutusorganisaatioille ja yrityksille. Rouva Sana on tehnyt yhteistyötä yritysten, oppilaitosten, uutta suuntaa arjessaan etsivien sekä nuorten/nuorten aikuisten kanssa.

Rouva Sanan koulutukset ovat ajatuksia herättäviä ja innostavia, joissa ei turhia pönötetä eikä jäykistellä, mutta sitäkin enemmän keskustellaan yhdessä - yleensä esimerkkien avulla.

Koulutusten aiheena bloggaamisen ja kirjoittamisen lisäksi ovat erityisesti sisältömarkkinointi kirjallisten sisältöjen avulla ja kaikki mikä sivuavat sitä (sosiaalisen median hyödyntäminen markkinoinnissa, hyvät sisällöt, sisältötyöpajat, kirjallinen työelämäviestintä jne.) sekä henkilöbrändäys ja oman osaamisen markkinoiminen. 

Rouva Sanan toimisto löytyy Keski-Uudeltamaalta, mutta tarvittaessa toimialueena on koko Suomi. Ole yhteydessä isompaan tai pienempään tarpeeseen.

Kouluttaja-arviot

Kouluttajaa ei ole vielä arvioitu. Sinäkin voit arvioida kouluttajia, joiden koulutuksiin olet osallistunut.
Oletko rekisteröitynyt palveluun kouluttajana?
Kouluttaja-arvion osa-alueet
Asiantuntijuus
Perustuiko esitys tutkittuun tietoon vai omiin kokemuksiin.
Esiintyminen
Oliko esitys kiinnostava ja innostava vai puuduttava tai epäselvä.
Vuorovaikutus
Puhuiko esiintyjä itsekseen vai saiko yleisö osallistua esimerkiksi kysymyksillä.
Arvion lisätiedot
Kuvaile kouluttajan esiintymistä, asiantuntemusta ja vuorovaikutusta sanallisesti.