Matti Halmetvaara

Matti Halmetvaara
Henna ja Matti Halmetvaara
Matti Halmetvaara CV 2/2
Matti Halmetvaara CV 1/2
Tylsyyden taito
Treffit - 52 tehtävää parisuhteen parhaaksi

Olen pedagoginen moniosaaja, koulutukseltani luokanopettaja (KM) ja taidepedagogi (YAMK). Kouluttajanurani lähti liikkeelle kirjasta Ulos oppimaan! (Ps-kustannus, 2014), jonka myötä ulko-opetus on tullut yhä tunnetummaksi ja käytetymmäksi metodiksi suomalaisissa kouluissa. Olen saanut olla innostamassa yli 5000 kasvatusalan ammattilaista toiminnallisten opetusmenetelmien pariin ympäri Suomea. Tällä hetkellä työskentelen osa-aikaisesti Kuopion kaupunginteatterin yleisötyön parissa.

Kirjoja olemme tehneet yhdessä puolisoni kanssa: Ulkoloikka (Ps-kustannus, 2017), Reuhuhurinne - Mitä tehtäisiin? (Otava, 2017), Treffit - 52 tehtävää parisuhteen parhaaksi (Aikamedia, 2019) ja Tylsyyden taito - harjoituksia ärsyketulvan kesyttämiseen ja oppimisen herättelyyn (Ps-kustannus, 2020).

Kouluttajana saan toistuvasti kiitosta innostavasta otteesta ja sopivan nöyrästä jalat maassa -tyylistä. Koulutuksissa osallistujat pääsevät tekemään ja kokemaan itse ja teoreettinen viitekehys nivoutuu toiminnan lomaan. Luennoilla ja verkkotapaamisissa aktivoin osallistujia vaihtuvien tehtävien kautta. Kaikissa koulutuksissa keskeistä on yhdessä tekeminen, kokeminen ja oppiminen sekä hyvinvoinnin lisääminen niin osallistujille kuin heidän kauttaan sinne, missä he työtään tekevät.

Opetushenkilöstölle suunnattuihin ulkona oppimisen koulutuksiin pääset tutustumaan osoitteessa www.ulosoppimaan.fi. Koulutan ja valmennan myös pariskuntia ja vanhempia yhdessä ja erikseen puolisoni Hennan kanssa. Monipuolinen pedagoginen kokemuksemme ja asiantuntemuksemme on myös yritysten ja työyhteisöjen käytettävissä.

 

Kouluttaja-arviot

1 arviota

YLEISARVOSANA 
 
5.0
Asiantuntijuus 
 
5.0  (1)
Esiintyminen 
 
5.0  (1)
Vuorovaikutus 
 
5.0  (1)
Oletko rekisteröitynyt palveluun kouluttajana?
Kouluttaja-arvion osa-alueet
Asiantuntijuus
Perustuiko esitys tutkittuun tietoon vai omiin kokemuksiin.
Esiintyminen
Oliko esitys kiinnostava ja innostava vai puuduttava tai epäselvä.
Vuorovaikutus
Puhuiko esiintyjä itsekseen vai saiko yleisö osallistua esimerkiksi kysymyksillä.
Arvion lisätiedot
Kuvaile kouluttajan esiintymistä, asiantuntemusta ja vuorovaikutusta sanallisesti.
Mahtava veso-päivä! Kiitos Matti!
YLEISARVOSANA 
 
5.0
Asiantuntijuus 
 
5.0
Esiintyminen 
 
5.0
Vuorovaikutus 
 
5.0
Kiitos mielenkiintoisesta, toiminnallisesta ja idearikkautta Veso-päivästä.
Kilvakkalan koulun väki tykkäsi kovasti!
LH
Oliko tämä arvio mielestäsi hyödyllinen? 0 0