Sanna Franck

 
0.0 (0)
 
Arvioi kouluttaja
Sanna Franck.jpg

Yhteystiedot

Y-tunnus
2570892-9
Osoite
Kuusmiehenkaari, 00670 Helsinki

Muualla verkossa

Olen esiintymisen ja vuorovaikutustaitojen asiantuntija. Taustatieteeni ovat puheviestintä, aikuiskasvatus ja draamakasvatus. Tarkempi kuvaus minusta on täällä.

Tavoitteeni on antaa kuulijoille inspiraatio ja motivoida muutokseen.

Esiintymistaitojen kehittämisessä keskeistä on tunnistaa omat vahvuutensa ja petrata niitä. Olennaista on havaita esiintymisen erilaisia tilanteita ja pohtia, mitkä rakenteet ja keinot toimivat asiantuntijaesiintymisessä, tilannepuheissa, kouluttaessa tai kun pyrit vaikuttamaan kuulijoihisi.

Vuorovaikutustaidot ovat läsnä kaikilla. Minä koulutan vuorovaikutustaitojen kehittämistä työyhteisöissä, esimiestyössä ja asiakastyössä.

Koulutus- ja opetusalalla työtä tekevät saavat minulta apua kuulijoita aktivoivien, toiminnallisten ja draamamenetelmien hyödyntämiseen.  

Yhdessä kollegoideni kanssa käytämme erityisesti vuorovaikutusvalmennuksissa teatterilähtöisiä menetelmiä. Forum-teatteri on erinomainen tapa tehdä näkyväksi vuorovaikutuksen haasteita ja tarkastella niitä kuin kärpäsenä katossa. Teatterilähtöiset menetelmät ovat vaikuttava, havainnollistava ja viihdyttävä tapa oppia.

Jos tarvitset napakkaa asiantuntijapuheenvuoroa, taitoja kehittävää valmennusta tai pidempää yhteistyötä, olen mieluusti käytettävissä. 

Asun Helsingissä, josta liikun sujuvasti myös maakuntiin.  

 

 

 

 

Kuulijoiden arviot

Kouluttajalla ei ole vielä arvioita kuulijoilta.
Arvioi kouluttaja seuraavien kriteerien kautta
Asiantuntijuus
Perustuiko esitys tutkittuun tietoon vai omiin kokemuksiin.
Esiintyminen
Oliko esitys kiinnostava ja innostava vai puuduttava tai epäselvä.
Vuorovaikutus
Puhuiko esiintyjä itsekseen vai saiko yleisö osallistua esimerkiksi kysymyksillä.
Arvion lisätiedot
Sanallinen arvio tai terveisesi kouluttajalle