Jevgeni Särki

Paljon katsottu
Jevgeni Särki
Jevgeni - Rohkeuskoulua amiksessa.jpg
Jevgeni - Työnhaun koulutus
Jevgeni - Itsevarma minä -kurssi

Itsevarmuuskouluttaja Jevgeni Särki ja Rohkeuskoulu

  • Olen kouluttaja ja tietokirjailija. Järjestän työpajoja, sekä puhun organisaatioissa itsevarmuudesta, sosiaalisista taidoista sekä mielenterveydestä.

  • Yhdistelen mukaansatempaavaa teoriaa ja tosielämän tarinoita tehokkaisiin, toiminnallisiin harjoituksiin. Näin luon mitattavia tuloksia. Rentoutta ja hyvää meininkiä unohtamatta. Vaikka puhutaan vakavista asioista, ei ilmapiirin tarvitse olla painostava tai tylsä.

  • Perustan työni tieteellisiiin lähteisiin, mutten tee siitä ylivakavaa tai tylsää. Jos kaipaat tyypillistä rennompaa, heittäytyvämpää ja silti aikaansaavaa luennoitsijaa, niin "täs siul o sellane"!

Ota yhteyttä tätä kautta, sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai sivustoni kautta www.rohkeuskoulu.fi

Toivottavasti nähdään!

Ystävällisin terveisin,

Jevgeni

Kouluttaja-arviot

11 arviota

 
(8)
 
(3)
3 tähteä
 
(0)
2 tähteä
 
(0)
1 tähti
 
(0)
YLEISARVOSANA 
 
4.7
Asiantuntijuus 
 
4.6  (11)
Esiintyminen 
 
4.8  (11)
Vuorovaikutus 
 
4.7  (11)
Näytä kaikki arviot Näytä hyödyllisimmät arviot
Oletko rekisteröitynyt palveluun kouluttajana?
Kouluttaja-arvion osa-alueet
Asiantuntijuus
Perustuiko esitys tutkittuun tietoon vai omiin kokemuksiin.
Esiintyminen
Oliko esitys kiinnostava ja innostava vai puuduttava tai epäselvä.
Vuorovaikutus
Puhuiko esiintyjä itsekseen vai saiko yleisö osallistua esimerkiksi kysymyksillä.
Arvion lisätiedot
Kuvaile kouluttajan esiintymistä, asiantuntemusta ja vuorovaikutusta sanallisesti.
Energinen ja aktivoiva luennoitsija
YLEISARVOSANA 
 
5.0
Asiantuntijuus 
 
5.0
Esiintyminen 
 
5.0
Vuorovaikutus 
 
5.0
Jevgeni on energinen persoona. Hänestä näkee, että hän elää ja kokeilee käytännössä asioita. Koulutuksen tehtävät olivat aktivoivia niin kehollisesti kuin henkisesti. Kurssin aikana sai kokea jännitystä ja Jevgenin opastuksella pelosta ja jännityksestä vapautumista. Pidän Jevgenin monimuotoisuudesta ja laajasta yleissivistyksestä. Hän ottaa helposti yleisön haltuun ja tuntuu kuin tuntisi jokaisen osallistujan henkilökohtaisesti, vaikka aina näin ei ole.
MH
Oliko tämä arvio mielestäsi hyödyllinen? 2 1
Rohkea ja valovoimainen edelläkävijä
YLEISARVOSANA 
 
4.5
Asiantuntijuus 
 
4.0
Esiintyminen 
 
5.0
Vuorovaikutus 
 
4.5
Minulla on ollut ilo osallistua sekä Jevgenin rohkeustyöpajaan, että tehdä hänen kanssaan yhteisesityksen kansainväliseen konferenssiin.

Jevgeni on valovoimainen ja pidetty esiintyjä, joka ottaa yleisön välittömästi haltuun. Hänen rohkeusharjoitusten lähtökohtana on kehollisuus - hän ei vain puhu rohkeudesta, vaan näkee rohkeuden tekniikkana, jota jokainen voi oppia konkreettisten harjoitusten kautta.

Huhtikuussa 2016 esitimme yhteisen johtamiskoulutukseen liittyvän paperin "From Asenne to Asento: Choreography of Courage in Leadership Training" kansainvälisessä Leading Passion konferenssissa, joka järjestettiin Haaga-Helia Porvoo Campuksella. Aiheemme herätti suurta mielenkiintoa ja runsaasti keskustelua ja eräs kuuntelija totesi lopuksi: "You are brilliant!" Toimin itse ammattikorkeakoulussa kielten ja viestinnän lehtorina, yhdistäen kehollisuuden ja tanssin opetukseeni. Keskustellessani Jevgenin kanssa rohkeuden oppimisesta, koin saavani monia uusia näkökulmia myös omaan "Dancing English Teacher" työhöni.

Nykyisin in muodikasta puhua kehollisuudesta - Jevgeni ei vain puhu, hän myös liikkuu ja liikuttaa yleisöään!PK
Oliko tämä arvio mielestäsi hyödyllinen? 1 1
Kiitos
YLEISARVOSANA 
 
4.5
Asiantuntijuus 
 
4.5
Esiintyminen 
 
4.5
Vuorovaikutus 
 
4.5
Moikka ja kiitos, hyvästä kirjasta ja kurssista. Kirjan luettuani ja kurssin käytyäni ymmärsin että oikeesti rohkeus on taito. Taitoja voi harjoitella että oppia. Näin on myös käynyt käytännössä minun kohdalla. Harjoittelu jatkuu edelleen. Terveiset Olli Seppänen.
OS
Oliko tämä arvio mielestäsi hyödyllinen? 1 0
Loistava puhuja
YLEISARVOSANA 
 
4.8
Asiantuntijuus 
 
4.5
Esiintyminen 
 
5.0
Vuorovaikutus 
 
5.0
Mukaansatempaavaa esiintymistä jokaista jollain tapaa koskettavista aiheista. Jevgenin kurssit joilla olen käynyt (rohkeuteen ja työllistymiseen liittyviä kursseja) ovat olleet vuorovaikutteisia ja oikeasti hyödyllisiä. Asiastaan oikeasti innostuneelta ja siihen paneutuneelta puhujalta on ilo oppia!
HR
Oliko tämä arvio mielestäsi hyödyllinen? 1 0
Olin erittäin tyytyväinen kokemukseeni Rohkeuskoulusta!
YLEISARVOSANA 
 
4.2
Asiantuntijuus 
 
4.0
Esiintyminen 
 
4.0
Vuorovaikutus 
 
4.5
Rohkeuskoulu oli kaikin puolin antoisa kokemus ja Jevgenin aitous ja avoimuus tekivät vaikutuksen!

Kurssi oli hyvin rakennettu ja monipuolisen sisällön ansiosta puuduttavan kuuloinen 3 h /ilta vierähti hujauksessa.

Kouluttajana Jevgeni oli innostava ja onnistui todella hyvin avoimen ja hyvän ryhmähengen luomisessa, yllätyin itse kuinka vaivatta siellä vähän ujompanakin tyyppinä tutustuin ihmisiin ja löysin rohkeutta kohdata pelkoni- ja tietysti on aina ilo kuunnella ihmistä josta paistaa että hän rakastaa sitä mitä tekee.

Kurssilta sai hauskasti pakatussa muodossa paljon hyödyllistä infoa pelottoman elämän saavuttamiseksi, sekä selkeät ja helposti sovellettavat tehtävät ja lomakkeet omien pelkojen kohtaamiseen.

Rohkeuskoulu sopii sekä kokeneemmille itsensä kehittäjille kuin uusille harrastajille. Suosittelen sitä kaikille jotka kokevat pelon haittaavan jotain elämänaluettaan, toivovat olevansa rohkeampia tai haluaisivat oppia olemaan avoimempia ja sosiaalisempia uusien ihmisten seurassa ja ennen kaikkea kaikille jotka haluavat saada elämästään enemmän irti!
FO
Oliko tämä arvio mielestäsi hyödyllinen? 2 0
Näytä kaikki arviot