Procexon Oy

Procexon Oy

Yhteystiedot

Y-tunnus
2186902-0
Osoite
Ruukinkatu 2, 20540 Turku

Muualla verkossa

Tietoa koulutuksista

Procexon Oy toimii yrityksesi kilpailuaseman parantajana tarjoten luotettavaa ongelmanratkaisua, kehitystä ja valmennusta - tehokkuutta toimintaan, prosesseihin ja liiketoimintaan.

Procexon Oy:n taustalta löytyy opit ja kokemukset eräiden Suomen nopeimmin kasvaneiden yritysten liiketoiminnan, prosessien ja organisaatioiden johto- ja kehitystehtävistä. Jos asiat ja menetelmät toimivat ympäristössä, joka muuttuu silmää nopeammin, ja jossa resursseja ja ennen kaikkea aikaa ei koskaan ole riittävästi, niin olemme kohtuullisen luottavaisia siihen, että ne toimivat myös muualla.

Tuemme yritysjohtoa monin tavoin - konsultoimalla, kehitysprojektein, tarpeen vaatiessa otamme operatiivista vastuuta.

Kysy tehokasta yritysjohdon Johdossa -valmennusohjelmaamme!

Johdossa –paketti on pk –yrityksille suunnattu uudenlainen, monipuolinen liiketoiminnan analyysi-, suunnittelu- ja valmennuskokonaisuus, jossa käydään läpi yrityksesi tilanne, kilpailuympäristö, asiakkuudet, toiminnot ja kehitystarpeet.

Toimintasi ydintä yhdessä kehittäen parannetaan samalla avainhenkilöidesi liiketoiminnan johtamisen valmiuksia aivan uudelle tasolle käyttäen hyvin tuttua casea – omaa yritystäsi.

Ohjelma räätälöityy yrityksesi toiminnan mukaan, koska kaikki keskeinen sisältö rakennetaan yrityksesi todellisen liiketoiminnan pohjalta asiantuntijamme tutkiessa, analysoidessa ja suunnitellessa yrityskohtaista sisältöä eteenpäin prosessin edetessä.

  • Johdossa –tehovalmennus on erinomainen tuote hitsaamaan johtoryhmäsi ja avainhenkilösi yhteen ja antaa tarvittavia valmiuksia, kun operatiivisista tehtävistä tai yrityksen ulkopuolelta tulleet uudet kyvyt siirtyvät johtotehtäviin.
  • Johdossa –tehovalmennus sopii erinomaisesti myös sukupolven- ja omistajanvaihdostilanteisiin ja erityisesti silloin, kun olet myymässä yritystä toimivalle johdolle (MBO). Yhdistettynä kumppanimme tarjoamiin yritysjärjestelypalveluihin saat lyömättömän paketin, jonka avulla sekä osaaminen että hallinta siirretään systemaattisesti uusille omistajille. Samalla tuleva toiminta dokumentoidaan myös rahoittajien edelllyttämällä tavalla.
  • Johdossa –tehovalmennus on ratkaisu myös silloin, kun haluat arvioida ja kehittää bisnesmalliasi ja ansaintalogiikkaasi sekä täsmentää strategiasi johtoryhmäsi tuella ja kokeneen asiantuntijan viedessä prosessia samalla antaen vahvan osaamis- ja koulutuspanoksen.
  • Johdossa –tehovalmennus on liitettävissä osaksi yrityksesi omia kehitysprojekteja.

Kouluttaja-arviot

Kouluttajaa ei ole vielä arvioitu. Sinäkin voit arvioida kouluttajia, joiden koulutuksiin olet osallistunut.
Oletko rekisteröitynyt palveluun kouluttajana?
Kouluttaja-arvion osa-alueet
Asiantuntijuus
Perustuiko esitys tutkittuun tietoon vai omiin kokemuksiin.
Esiintyminen
Oliko esitys kiinnostava ja innostava vai puuduttava tai epäselvä.
Vuorovaikutus
Puhuiko esiintyjä itsekseen vai saiko yleisö osallistua esimerkiksi kysymyksillä.
Arvion lisätiedot
Kuvaile kouluttajan esiintymistä, asiantuntemusta ja vuorovaikutusta sanallisesti.