Karla Nieminen / Jäänmurtajat Oy

Paljon katsottu
Karla
Karla Nieminen / Jäänmurtajat Oy
Karla Nieminen / Jäänmurtajat Oy
Karla Nieminen / Jäänmurtajat Oy
Jäänmurtajat logo
Ihmissuhdetaitokurssilaisia

Jäänmurtajat Oy järjestää käytännöllisiä ja innostavia luentoja, kursseja ja yksityisvalmennusta ihmissuhdetaidoista. Tarkempina aiheina ovat ensivaikutelma, itsevarmuus, keskustelun aloitus, small talk, keskustelutaidot, flirttailu, neuvottelutaidot ja verkostoituminen. Koulutus on yhdistelmä teoriaa ja käytännön esimerkkejä sekä pienryhmässä tapahtuvaa keskustelua ja harjoittelua, ryhmän toiveiden mukaan. Kaikessa Jäänmurtajat-materiaalissa korostetaan aina muiden huomioonottamista ja kaikille parhaan lopputuloksen tavoittelua. Kukaan ei ole näissä taidoissa liian hyvä.

Yrityskoulutusesimerkkejä: Keskustelu- ja neuvottelutaidot, Osallistava esiintyminen, Verkostoitumisen mestarien opit. Voit kysyä lisätietoja: 050 537 0535 / Karla Nieminen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Katso lisätiedot tilauskoulutuksista kotisivuilta: https://www.jaanmurtajat.fi/luennot

DI Karla Nieminen tietää miten kehittyä, koska on itse ollut niin huono. Karla on kouluttanut käytännön ihmissuhdetaitoja erinomaisella palautteella vuodesta 2011 ja toiminut lisäksi erilaisissa teknisissä asiantuntijatehtävissä. Kirja "Olet hyvä tyyppi: Opas sujuviin ihmissuhteisiin” ilmestyi Otavalta 2017 ja siitä on otettu 3. painos. Jäänmurtajat Oy on perustettu 2011 ja blogin vinkkejä jaettu yli 500 000 sivulatauksen verran.

https://www.jaanmurtajat.fi

https://www.olethyvatyyppi.fi

https://www.linkedin.com/in/karlanieminen/

 

Hakusanat: Ihmissuhdetaidot, Vuorovaikutus, Keskustelutaidot, Neuvottelu, Itsevarmuus, Esiintyminen, Verkostoituminen, Terveys ja hyvinvointi, Yrittäjyys

Kouluttaja-arviot

3 arviota

YLEISARVOSANA 
 
4.8
Asiantuntijuus 
 
4.7  (3)
Esiintyminen 
 
4.8  (3)
Vuorovaikutus 
 
4.8  (3)
Oletko rekisteröitynyt palveluun kouluttajana?
Kouluttaja-arvion osa-alueet
Asiantuntijuus
Perustuiko esitys tutkittuun tietoon vai omiin kokemuksiin.
Esiintyminen
Oliko esitys kiinnostava ja innostava vai puuduttava tai epäselvä.
Vuorovaikutus
Puhuiko esiintyjä itsekseen vai saiko yleisö osallistua esimerkiksi kysymyksillä.
Arvion lisätiedot
Kuvaile kouluttajan esiintymistä, asiantuntemusta ja vuorovaikutusta sanallisesti.
Aivan mahtavaa!
YLEISARVOSANA 
 
5.0
Asiantuntijuus 
 
5.0
Esiintyminen 
 
5.0
Vuorovaikutus 
 
5.0
Ainutlaatuinen kurssi. Valmiiksi englanninkielisistä materiaaleista ja käytännön kokemuksista pureskeltua tietoa jokaiselle tavalliselle tallaajalle, joka haluaa pysyä nyky-yhteiskunnan vaatimuksissa mukana. Tai hankkia uusia kavereita. Tai oppia flirttailemaan. Tai parantaa keskustelutaitojaan. Sosiaaliset taidot ovat etenkin nykyään erittäin tärkeä juttu, ja jo ihmisen hyvinvoinnin kannalta on hyödyllistä tietää, kuinka ystävystyä ja kuinka vuorovaikutus voisi sujua vielä joustavammin. Olen itse erittäin tyytyväinen käytyäni kurssin kahteen otteeseen. Haluan kehittää itseäni, ja kurssi on erittäin hyvä kannustin ja apuväline siihen. Keskustelimme mm. juuri itselle vaikeista sosiaalisista tilanteista, ja pääsimme teoriatiedon lisäksi "kentälle" harjoittelemaan. Suosittelen etenkin niille, joille sosiaaliset tilanteet tuottavat ongelmia, mutta ihan kuka tahansa voi hyötyä kurssista.
H
Oliko tämä arvio mielestäsi hyödyllinen? 3 0
Hyviä kursseja!
YLEISARVOSANA 
 
4.8
Asiantuntijuus 
 
4.5
Esiintyminen 
 
5.0
Vuorovaikutus 
 
5.0
Hyvin järjestettyjä kursseja!
R
Oliko tämä arvio mielestäsi hyödyllinen? 3 0
Hyvää meininkiä!
YLEISARVOSANA 
 
4.5
Asiantuntijuus 
 
4.5
Esiintyminen 
 
4.5
Vuorovaikutus 
 
4.5
Osallistuin aikoinaan yhdelle ensimmäisistä jäänmurtajien ihmissuhdetaito-kursseista. Kurssi oli jo silloin varsin oivallinen, sisältäen hyvää ja viihtyisää meininkiä, kivoja oppeja ja muutaman muutenkin mieleenpainuvan ja myönteisen kokemuksen. En tiedä tarkkaan mihin suuntaan kurssit ovat jalostuneet vuosien myötä, mutta jäänmurtajien tarjoama oheistoiminta (kurssien osalllistujille järjestetyt teemaillat- & koulutukset jne.) on ollut loistavaa ja kehittävää, joten voisin kuvitella kurssienkin jalostuneen entistä paremmiksi. Suosittelen siis lähes varauksetta :)
J
Oliko tämä arvio mielestäsi hyödyllinen? 5 0