Palvelemme kouluttajia ja asiantuntijoita etsiviä organisaatioita! Yritykset, kunnat, järjestöt, tapahtumia suunnittelevat ja muut ulkopuolista asiantuntemusta kaipaavat tahot ovat palvelun ensisijainen kohderyhmä.

Haluamme tarjota riippumattoman foorumin jossa kouluttajat voivat kertoa itsestään ja koulutusten tilaajat voivat antaa palautetta koulutuksista. Suomessa paras asiantuntijuus monista asioista löytyy yliopistojen, järjestöjen, virastojen ja kuntien työhuoneista.

Palvelumme haluaa auttaa pienyrittäjiä ja yksityishenkilöitä kilpailemaan asiantuntemuksellaan suurten tapahtumakoordinaattoreiden kanssa.

Anna palautetta koulutuksista!

Tähän saakka tieto hyvistä kouluttajista on jäänyt koulutettujen salaisuudeksi ja tuttujen välisiksi vinkkailuiksi. Luennoitsija.fi palvelussa voit nyt kertoa hyvät kokemuksesi kaikille!

Mikäli olet osallistunut Luennoitsija.fi-palveluun lisätyn yrityksen tai asiantuntijan koulutukseen, toivomme sinun antavan palautetta kouluttajalle! Positiivinen palaute edistää kouluttajan näkyvyyttä ja rakentava kritiikki kehittää kouluttajan ammattitaitoa.

Kouluttajia arvioidaan palvelussa sanallisen palautteen lisäksi kolmella arviointikriteerillä:

Asiantuntemus (painoarvo 40%)
Esiintyminen (painoarvo 30%)
Vuorovaikutus (painoarvo 30%)

Toivomme että käytät seuraavaa asteikkoa antaessasi palautetta:

= Erinomainen esitys!

Luennoitsija hallitsti aiheensa täydellisesti, esitys antoi paljon uutta ajateltavaa ja herätti innostusta ja/tai aktiivista keskustelua!

= Hyvä esitys

Selvää asiantuntijuutta, uutta informaatiota ja hyvää keskustelua.

= Keskinkertainen esitys

Melko tavallinen esitys, tekstipainotteiset kalvot, vähän vuorovaikutusta.

ja = Huono esitys

Anna 1 tai 2 tähteä ainoastaan kouluttajille, joiden esitykset ovat vahingollisia, syrjiviä tai vihamielisiä tai joiden esityksissä on rankkoja yleistyksiä, faktoina esitettyjä mielipiteitä tai räikeitä virheitä.

Vältä 1 tai 2 tähden antamista vain sillä perusteella että kouluttajan esitys oli mielestäsi tylsä tai ei tarjonnut sinulle mitään uutta. Kaikki annetut palautteet tarkistetaan, eikä vihamielistä tai henkilökohtaisuuksiin menevää palautetta julkaista. Mikäli haluat varmistaa, että palautteesi julkaistaan, käytä Gmailin tai Hotmailin sijaan sähköpostiosoitetta, joka varmistaa henkilöllisyytesi.

Sähköpostiosoitteesi ei näy muille käyttäjille vaan se jää ainoastaan ylläpidon tietoon. Moderoinnin läpäissyttä palautetta ei poisteta, mutta kouluttajat voivat vastata palautteeseen julkisesti.

Avoin kaikille kouluttajille!

Rekisteröitymisen jälkeen voit luoda palveluun oman kouluttajasivun. Autamme mielellämme sivusi käyttöönotossa, kuvien lisäämisessä ja päivittämisessä. Palvelun käyttö ja ylläpidon tarjoama tuki on maksutonta. Saat pyytämällä sinulle räätälöidyn lyhytosoitteen, jolla voit helposti kerätä koulutuksistasi palautetta. Keräämällä itse aktiivisesti palautetta osoitat olevasi kysytty kouluttaja ja voit päästä suosituimpien kouluttajien TOP 10-listalle.

Palvelun ylläpito

Arviointipalvelu Luennoitsija.fi
Y-tunnus: 2022287-4

Lisätietoja ja tukea sähköpostitse osoitteesta:

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Rekisteröitymällä palveluun hyväksyt, että palvelun ylläpito voi täydentää kouluttajasivusi puuttuvia tietoja Yritys- ja yhteisötietojärjestelmästä, sekä FI-verkkotunnuspalvelusta löytyvillä julkisilla tiedoilla, sekä lisätä puuttuvan profiilikuvan tai yrityksen logon mikäli sellainen löytyy kotisivultasi. Pidätämme myös oikeuden muokata kouluttajasivusi tekstiasua (esim. korjata kirjoitusvirheitä ja yhdenmukaistaa ulkoasua). Voit pyytää oman sivusi tai profiilikuvasi poistoa milloin tahansa.

Palvelun rekisteriseloste (PDF)